Zakenvrouwen met last van ambitie

Nieuwjaarsdiner op 16 januari 2020

Met een kleine setting van 23 leden hebben we een gezellige avond gehad en genoten van een heerlijk diner bij restaurant Innesto in Asten. Bij binnenkomst werd iedereen met een heerlijke aperitief ontvangen. Na het voorgerecht hebben we samen een terugblik geworpen op afgelopen jaar, een jaar vol inspiratie (ter ere van het jubileumjaar) op diverse vlakken.
Na het hoofdgerecht kwam het bestuur met de mededeling om na 10 mooie jaren 'Zakenvrouwen met Pit' op te gaan heffen. Na stemming onder de aanwezig leden is 'voor opheffing' gekozen. Al snel kwam er een initiatief van een aantal leden om 2x per jaar samen te gaan eten en/of borrelen... voor wie wil natuurlijk. Lekker op informele wijze contact blijven houden met elkaar. Top!

We hebben het diner afgesloten met een heerlijk en divers dessertbuffet en geproost op een succevol jaar. We hebben nog gezellig nagepraat en geborreld. De laatste bijeenkomst om een goede manier afgesloten.

Persoonlijke inspiratie op 29 oktober 2019

Gisteren een bijzondere avond met Zakenvrouwen met Pit gehad bij Van der Weerden kleding. Het thema was ‘van Ego naar Eco’, waarbij de sprekers dit meestal toch wat stoffige imago prachtig weergaven. We zijn weer geïnspireerd om ons Ego juist meer te laten gelden, in de positieve zin van het woord, en wat meer Eco te denken en te doen.

Jubileumbijeenkomst op 20 juni 2019

Zakelijke inspiratie op 17 april 2019

Nieuwjaarsborrel op 22 januari 2019

Ondanks de sneeuw en veel afmeldingen toch nog een leuke opkomst bij In de Gloria in Asten. Na het proosten op het nieuwe jaar hebben we even kort terug geblikt op de bijeenkomsten van afgelopen jaar en vervolgens het programma gepresenteerd voor dit jaar.... een jubileumjaar dat we op 20 juni gaan vieren! We hebben een introductie gehad van Daniëlle v/d Velden (Styling & Visagie) en Vivian Schriks (Assurantiekantoor Schriks). En tot slot hadden we de vraag voor iedereen: "Wat heb jij als zakenvrouw op jouw agenda staan voor 2019, waar jij je inspiratie en werkgeluk uithaalt".  We hebben nog lang gezellig nageborreld.

Zonder Pit geen groei op 22 november 2018

We zijn gestart met de introductie van een nieuw lid; Wendy Adriaans van Buiteneten.nl. Daarna was Brechtje Tulkens aan het woord met een korte presentatie over haar bedrijf BREBB. Voor het thema van deze avond heeft Miranda Raaijmakers een presentatie gegeven over 'zonder wrijving een glans' gericht op hoe je kunt omgaan met conflicten. Eerst hebben we allemaal een quick scan ingevuld om te bepalen wat voor type je bent (haai, knuffelbeer, schildpad, uil of kwal), dus hoe je  op bepaalde situaties reageert. Daarna hebben we in groepjes van 4 een spel gespeeld om te kijken hoe je vanuit de 5 types met een diverse situatie kunt omgaan. Een zeer geslaagde interactieve avond bij Golfbaan het Woold, waar we met een heerlijk luxe borrelplank nog lang hebben nagepraat.

Er is geen lift naar succes, neem de trap 
op 27 september 2018

Een grote opkomst met veel nieuwe gezichten zorgde voor een geslaagde en erg gezellige avond bij boscafé de Soete Inval in Someren. Twee nieuwe leden hebben zich kort voorgesteld; Doris Koolen en Judith van der Weerden. De 10 minuten presentatie werd gehouden door Franci van de Mijden. Zij verteld over haar nieuw opgestartte bedrijf 'Passend eten'. Voor het thema van deze avond is Monique Martens het gesprek aangegaan met Hetty Sinnema, Esther Wijnen en Ine Moors. Zij vertelde over hoe zij hun 'trap naar succes' hebben beklommen. Erg leuk om wat meer over hun bedrijf en de persoon erachter te horen. 

We hebben de avond met gezellig netwerken afgesloten in het café gedeelte, waar veel leuke gesprekken en ideeën zijn ontstaan. 

Van muren deuren maken op 18 april 2018

Nieuwjaarsbijeenkomst op 25 januari 2018

© Zakenvrouwen met PIT 2019 - Privacyverklaring