Persoonlijke inspiratie
dinsdag 29 oktober 2019

Locatie: Floreffestraat 1, Someren
Ontvangst om 19:30 uur

Van Ego naar ECO…
Een onderwerp dat erg ‘hot’ is momenteel. Dagelijks aan de orde voor iedereen, maar weinig tot de verbeelding sprekend voor velen. Onze 2 sprekers op deze avond maken het toegankelijk en interessant. Laat je inspireren door Judith van der Weerden en Reggy Nelissen. Meer trendy ga je het dit jaar niet meer krijgen…

Vanaf 19:30 uur staat de koffie klaar voor jou en je introducée. We gaan om 20:00 uur van start. Daniëlle van der Velden zal een 10 minuten presentatie geven over Styling. Daarna gaan we verder met de 'inspirende persoonlijke peptalk' van Judith en Reggy.  We sluiten weer af met een gezellige netwerkborrel en er is de mogelijkheid tot shoppen! Het is namelijk extra interessant om vanavond een introducée/ (pittige)zakenvrouw mee te nemen; er mag geshopt worden!!!

Wil je een avond bijwonen?

Run je een eigen onderneming in de regio Deurne, Asten, Someren of Mierlo of vervul je een directiefunctie? Neem dan gerust eens deel aan een van onze netwerkavonden. Zowel op eigen initiatief als voor introducées bedragen de kosten € 12,50 per persoon. Maak je interesse kenbaar via info@zakenvrouwenmetpit.nl of meld je hieronder aan.

Verhinderd? Tijdig afmelden a.u.b.

Mocht je verhinderd zijn nadat je jezelf hebt aangemeld, laat ons dit dan zo spoedig mogelijk  weten a.u.b. om teleurstelling te voorkomen. Bij voorkeur via WhatsApp of sms 06 - 100 86 185 zodat wij nog kunnen anticiperen. In geval van no show, of afmelding binnen 24 uur voor aanvang van de bijeenkomst, zijn wij genoodzaakt € 20,- (excl. BTW) in rekening te brengen.

© Zakenvrouwen met PIT 2019 - Privacyverklaring